190713 - Cruise in Company - Noorse zeilcruise

Vanaf 15 t/m 80 jaar

Scandinavië-liefhebbers opgelet! Cruisen in Noorwegen, wie gaat er met ons mee?

Tijdens de Cruise in Company gaat het er relaxed aan toe. Nieuwe mensen leren kennen, avontuur en ontspannen zeilen op zee zijn op deze reis de ingrediënten. Anders dan bij een Tall Ships’ Race gaat het nu niet om de snelste zijn, maar om de gezelligheid aan boord en het ontdekken van bijzondere plekjes in Noorwegen. De eerste dag heb je nog tijd om Frederikstad te ontdekken de tweede dag varen we met alle schepen de sail out. Onderweg spreken we ook af met andere tall ships. Gaan voor anker in een baai en houden een gezamenlijke barbecue. Een paar dagen voor het einde van deze reis komen we aan in Bergen, en dat is spectaculair! Er is een sail-evenement met talloze activiteiten voor de crew van alle deelnemende zeilschepen. Bekijk deze dagen de op een na grootste stad van Noorwegen en bezoek de andere tall ships. Duik in dit cruise-avontuur en zeil mee!

Je wordt welkom geheten door onze professionele en grotendeels vrijwillige bemanningsleden. Vervolgens is er alle tijd om de tas uit te pakken en de hut in te richten. Op deze manier kan het schip dag en nacht doorzeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Zeilervaring is niet vereist, onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.

Dit is inbegrepen
- Beddengoed
- Volpension
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Vitamine zee
- Indeling in een 4 persoonshut
Standaard word je ingedeeld in een vierpersoonshut. Liever samen met je reisgenoot een tweepersoonshut delen? Tegen een toeslag van 19,50 p.p. per nacht is dit mogelijk. Reserveer je tweepersoonshut bij het maken van je boeking.

Dit is niet inbegrepen
- Transfer van en naar het schip
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, verplicht
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs

Het is helaas niet mogelijk om aan boord te pinnen.Consumptiebonnen zijn per vel van 10 stuks aan boord te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

Meer weten? Neem contact met ons op! info@eendracht.nl

Bang om zeeziek te worden? Lees dan hier 10 tips tegen zeeziekte!
Opstap plaats Fredrikstad, Noorwegen
Opstap datum Zaterdag 13 Juli 2019 - 16:00 uur
Afstap plaats Bergen, Noorwegen
Afstap datum Dinsdag 23 Juli 2019 - 12:00 uur
Reisduur 11 dagen
Boord prijs€ 1.575,00
Jongerenprijs € 945,00
Type Meerdaagse reis
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Alle aanbiedingenGeen verdere aanbiedingen

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL