200317 - Actieve zeilreis Azoren - Brest

Voor iedereen van 15 tot en met 80 jaar

Geen zin in een lange koude winter? Zoek dan met ons het avontuur op! Stap aan boord in de gezellige stad Ponta Delgada. Deze stad heeft een typisch Portugese architectuur. Smalle straatjes gevuld met kleurrijke huizen afgewisseld met witte huizen en een diversiteit aan bestrating. Nadat we de stad achter ons hebben gelaten beginnen we ons zeilavontuur. We varen tussen de paradijselijke vulkanische eilanden van de Azoren. Deze eilanden zijn bekend om hun wonderschone natuur, grote diversiteit aan vogels en een rijk onderwaterleven. Deze zeiltocht voert je mee over de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje met als eindbestemming Brest, eén van de mooiste havens van Frankrijk.

Boordprijzen:
2-persoonshut € 1.629,00 p.p.
4-persoonshut € 1.395,00 p.p.
Jongerenprijs € 697,50 p.p. (15-25 jaar)
Boek deze reis met 15% ledenkorting!

Geef in het opmerkingenveld van het boekingsformulier aan of je een 2- of 4persoonshut boekt.

DIT IS INBEGREPEN
- Beddengoed
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- Onbeperkt koffie, thee en fruit
- Indeling in een 2- of 4-persoonshut
Bij jouw boeking kan je aangeven of je gebruik wilt maken van een kooi in een 2- of 4-persoonshut, mits beschikbaar. Houdt hierbij rekening met verschillende prijsklassen. De jongeren die de jongerenprijs betalen hebben deze keuze niet.
Liever een hut alleen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de p.p. boordprijs voor een tweepersoonshut. Let op: beperkte beschikbaarheid.

DIT IS NIET INBEGREPEN
- Transfer van en naar het schip (busreis bijboeken optioneel)
- Eventuele excursies tijdens de reis
- Reisverzekering, VERPLICHT
- Annuleringsverzekering, aanbevolen
- Drankjes van de bar en souvenirs
Het is helaas niet altijd mogelijk om aan boord te pinnen. Consumptiebonnen zijn per vel van 10 stuks aan boord te koop tegen contante betaling. Ter waarde van €2,- per consumptiebon.

REISINFORMATIE
Aan boord draai je mee in het wachtsysteem van ‘4 uur op en 8 uur af’. Op deze manier kan het schip dag en nacht door zeilen. Bij elke wacht horen verschillende taken zoals; schoonmaken en assisteren in de kombuis, hijsen, strijken en trimmen van de zeilen, helpen bij het overstag gaan, achter het roer staan en helpen bij de navigatie. Leer zeilen en vorm samen met je wacht een hecht team. Ervaring is niet nodig want je bent onderdeel van een professionele crew! Onze bemanning leert je graag alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Buiten de wacht om is er alle tijd om te ontspannen en te genieten van de zee.
Opstap plaats Azoren (Ponta Delgada port)
Opstap datum Dinsdag 17 Maart 2020 - 16:00 uur
Afstap plaats Brest
Afstap datum Zondag 29 Maart 2020 - 12:00 uur
Reisduur 13 dagen
Boord prijs€ 1.185,75 (Van € 1.395,00)
Jongerenprijs € 697,50
Type Meerdaagse reis
Beschikbare plaatsen Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Boek deze reisAlle aanbiedingenGeen verdere aanbiedingen

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL