Sail Away Party - Sail Amsterdam

Sail Away!

Van donderdag 19 tot en met maandag 23 augustus 2010 vindt Sail Amsterdam plaats. Nederlands grootste driemastschoener EENDRACHT neemt deel aan dit geweldige evenement.


De Eendracht is er voor iedereen maar in het bijzonder voor jongeren en bijzondere groepen. Tijdens Sail 2010 hebben sponsors het schip afgehuurd voor hun klanten en relaties. Maar op maandag 23 augustus, tijdens de Sail Out Parade, vindt er iets bijzonders plaats voor jongeren van 18 tot en met 26 jaar; de Sail Away Party!

Er worden 100 kaarten beschikbaar gesteld om jongeren aan boord bij elkaar te brengen en nieuwe vrienden te laten maken. En dit is nu precies waar de Eendracht zich het hele jaar voor inzet; mensen bij elkaar brengen om ze een mooie en leerzame tijd te bezorgen! Want eenmaal over de loopplank? Dan draait alles om samenwerken.

Wil jij ook mee met de Sail Away Party? Je hoeft alleen maar een sms te sturen!
Let op; je moet wel tussen de 18 en 26 jaar zijn, single zijn en laten weten waarom juist jij erbij moet zijn!

Download hier de Sail Away Party Flyer

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL