Mobiele stadsgids Rotterdam

Rotterdam Marketing heeft een gratis mobiele stadsgids voor Rotterdam gepresenteerd, bestaande uit een mobiele website en de Rotterdam-applicatie.

Mobiele stadsgids
Met de mobiele stadsgids hebben bezoekers en inwoners via hun mobiele telefoon altijd handige stadsinformatie bij de hand. De Rotterdam-applicatie is gemakkelijk te downloaden door een sms met ‘Rotterdam’ te sturen naar 5040. Deze stadsgids is beschikbaar in het Nederlands en Engels en bevat informatie over honderden attracties, musea, hotels, restaurants, en winkels in Rotterdam. Naast een overzicht van en tips over toeristisch aanbod in Rotterdam, biedt het mobiele platform ook een interactieve stadsplattegrond en actuele agenda-informatie.

Ook staat de Eendracht in deze applicatie vermeld!

Meer informatie vindt u op: www.rotterdam.info/mobiel

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL