Tall Ships Races: Live verslag vanaf de Eendracht

De afgelopen acht dagen heeft de Eendracht deelgenomen aan de Cruise in Company van Aalborg naar Kristiansand. Deze reis was een vervolg op de fantastische eerste Tall Ships’ Race vanuit Antwerpen. Met goed teamwork en een hoop spierkracht heeft de Eendracht de 13de plaats op deze eerste race kunnen bemachtigen. De Cruise in Company was een stuk rustiger. Tijdens deze reis hebben de trainees genoten van alle havens die werden bezocht.

Vanaf 1 augustus komt er meer actie! In de middag gaat Tall Ships’ Race twee van start. Tijdens deze laatste race varen de schepen, waaronder de Eendracht, van Krisitiansand in Noorwegen naar Hartlepool in Engeland. Hoeveelste zal de Eendracht deze keer eindigen? In Hartlepool gaan de meeste jongeren van boord en maken zij plaats voor de nieuwe crew. De crew die meevaart met de Regatta van Hartlepool richting Ijmuiden is van alle leeftijden. Zij zorgen ervoor dat het schip op tijd in Ijmuiden is voor het volgende evenement. Op 19 augustus gaat Sail Amsterdam 2010 namelijk alweer van start!

Benieuwd naar de belevenissen aan boord? Klik hier!

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL