Sail Amsterdam 2010, here we come!

In de periode van 19 tot en met 23 augustus wordt Sail 2010 in Amsterdam georganiseerd. Ook de Eendracht vaart dit jaar mee.

Tijdens de Sail In op donderdag en op de andere Saildagen vaart het schip met haar sponsoren. Op 23 augustus tijdens de Sail Out wordt een jongeren evenement georganiseerd. Door middel van een prijsvraag kunnen jongeren van 18 tot en met 25 jaar kaarten winnen om gratis mee te varen tijdens deze Sail Out. Het schip vaart dus volop en de kans is klein dat u de Eendracht op haar ligplaats aantreft. Toch is het mogelijk om tijdens Sail Amsterdam de Eendracht bemanning te begroeten. Bij de STAN stand staat er iedere dag Eendracht CREW om u te verwelkomen en van alle benodigde informatie te voorzien.

Zie voor meer informatie www.eendracht.nl en www.sail2010.nl.

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL