Stage lopen op de Eendracht!

In samenwerking met onder andere de KVNR organiseert de Eendracht gesubsidieerde introductiestages aan boord. In mei heeft de eerste stage plaatsgevonden met 30 enthousiaste jongeren aan boord in de leeftijd van 14 en 15 jaar. In de maand september volgen de overige twee stageweekenden.

Tijdens de introductiestage maken jongeren vaak voor het eerst kennis met het zeezeilschip. Ze krijgen ’s avonds na aankomst een uitgebreide tour aan boord en moeten allerlei opdrachten uitvoeren. De volgende dag wordt er gevaren en gezeild op zee waarbij iedereen actief mee moet helpen. Na de stage krijgen de jongeren een uitnodiging voor de opendag van de zeevaartschool.

Meer informatie: www.maritimeexperienceday.nl

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL