Terug van weggeweest: De Zeeuwse reis!

In 2011 staat de bekende Zeeuwse reis weer op het vaarprogramma! Deze reis is bij de zeeuwse Eendrachtfans al een bekend fenomeen, maar natuurlijk mag iederen mee!

Op zondagavond om 21.00u komt u aan boord. Na het inrichten van de hut wordt de reis gestart met een hapje en een drankje. De bemanning stelt zich aan u voor en geeft u wanneer u dat wenst een uitgebreide rondleiding aan boord.  
Maandagochtend ontbijten we gezamenlijk waarna er geofend wordt met de zeilhandelingen. Om 10 uur Pikheet met een bolus waarna we vertrekken naar zee! U draait mee in het wachtsysteem van '4 uur op en 8 uur af'. We zetten koers naar Engeland maar de bestemming is afhankelijk van het weer en de wind. Het is een actieve zeilreis welke we na terugkomst in Vlissingen op vrijdagmiddag afsluiten met een borrel aan boord.

Bent u overstag? Boek deze zeeuwse reis!

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL