Tweemastschoener Eendracht

De jaarlijkse onderhoudsperiode is begonnen. De Eendracht maakt zich klaar voor de grote oversteek naar Paramaribo, Suriname. Om de Eendracht weer in perfecte staat te brengen zetten vrijwillige bemanningsleden en professionals zich in. Vrijdag 22 oktober is de bezaanmast eruit gegaan. De Eendracht is nu tijdelijk een tweemastschoener. De mast wordt helemaal nagekeken en er komt nieuwe bedrading in. Als laatste wordt de mast opnieuw gespoten met vliegtuiglak. Hierna zal de bezaan er weer splinternieuw uitzien! De overige werkzaamheden lopen ook gestaag door. Als laatste zal er nog een grote schoonmaak gehouden worden. De Eendracht is hierna weer helemaal klaar voor haar prachtige winterreizen!

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL