Blauwe vlag voor de Eendracht!

'The Blue Flag' is een prestigieuze eco-label dat is uitgereikt aan stranden, jachthavens en schepen uit 41 landen. Iedereen kan helpen om het maritieme milieu te beschermen door zich aan bepaalde regels te houden in de haven en op zee.

Van Sail Training International heeft de Eendracht het 'Blue Flag' certificaat mogen ontvangen. De Eendracht houdt zich aan een aantal belangrijke regels om het maritieme milieu te beschermen. Zo mag er onder andere niks over boord gegooid worden, moet er gebruik gemaakt worden van de recycling faciliteiten aan de wal en mogen er geen objecten gekocht of gebruikt worden die gemaakt zijn van beschermde dieren of een archeologische waarde hebben.

Met dit certificaat en door 'The Blue Flag' aan boord te voeren laat de Eendracht zien zich te houden aan 'The Blue Flag' regeling. Op deze manier laat de Eendracht zien dat zij zich inzet voor het milieu en hoopt op deze manier ook anderen hiervoor enthousiast te maken!

Kijk voor meer informatie op www.blueflag.org

Bekijk hier de poster van 'The Blue Flag'

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL