SailReport.nl wordt de koers naar zeilnieuws

Vanaf maandag 1 maart 2010 krijgt Nederland zijn eigen nationale en actuele nieuwsplatform voor de zeilsport; SailReport.nl.

Dit wordt de echte digitale en interactieve ‘thuishaven’, waar bekende en onbekende zeilers elkaar ontmoeten. Er wordt ondermeer aandacht besteed aan Top- en zeezeilen en breedtesport. Daarnaast is er volop ruimte voor interactie, reportages, interviews en social media.

Het nieuws wordt nagejaagd door een ervaren redactie. Daarnaast stromen de actualiteiten via boeiende blogs van zeilers en SailReporters uit alle windrichtingen binnen. Iedere watersporter met een goed verhaal kan SailReporter zijn. De Delta Lloyd Kernploeg krijgt een exclusieve plek op de site, waar de nationale toppers te volgen zijn op weg naar London 2012. Foto’s en het eigen SailReport TV-kanaal brengen de zeilsport mooi in beeld. En er volgen binnenkort nog meer interessante en handige toepassingen.

De avonturen van de Eendracht in de Tall Ship Races van 2010 zullen eveneens te volgen zijn via SailReport.nl. Dat begint al met de training in het Paasweekend.

Dus... zet vandaag eind van de dag koers naar SailReport.nl!

SailReport.nl – zeilnieuws op jouw golflengte

Bron: SailReport.nl

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL