Een voorspoedige zeildag Fonds Slachtofferhulp en Zeilschip Eendracht!

Onder het motto ‘Zeilen voor een betere toekomst’, koos zeilschip Eendracht gisteren het ruime sop. In Scheveningen Haven werden de zeilen gehesen met aan boord sponsoren van het Fonds Slachtofferhulp en stichting ' Het Zeilend Zeeschip' Eendracht.

In een ontspannen sfeer werd gesproken over het grote belang om mensen te stimuleren hun toekomst in eigen hand te nemen. Zeilschip Eendracht doet dat door jongeren de mogelijkheid te bieden te werken aan hun doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en gemeenschapszin. Het Fonds Slachtofferhulp door de positie van slachtoffers te versterken, zodat zij zelf in staat zijn hun leven weer op te pakken na een misdrijf, ongeval of ramp.

Onder de aanwezigen waren de voorzitters van beide organisaties, prof. mr. Pieter van Vollenhoven (Fonds Slachtofferhulp) en Bert Jaski (vereniging het Zeilend Zeeschip Eendracht). Beiden legden in een vurig pleidooi uit waarom het werk van hun organisatie zo belangrijk is.

Zowel zeilschip Eendracht als het Fonds Slachtofferhulp zijn afhankelijk van particuliere sponsoring door bedrijven en donateurs. Het doel van het zeilevenement was om de horizon van nieuwe en bestaande bedrijfssponsoren te verbreden en hen op een frisse en sportieve manier kennis laten maken met het werk van beide organisaties. Getuige de reacties is dit zeer geslaagd.

Bron: Lara Voskamp, Fonds Slachtofferhulp

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL