Kerstkaarten

Stichting 'Het Zeilend Zeeschip' biedt u de mogelijkheid om Eendracht kerstkaarten te bestellen voor uw familie, vrienden en/of relaties. Door deze wenskaarten te kopen steunt u het C.J. Jaski fonds wat volledig ten goede komt aan jongerenprojecten aan boord van de Eendracht!

Het is alleen nog mogelijk om gemengde pakketten te bestellen!

Kerstkaarten
De Eendracht kerstkaarten worden aangeboden per 12 stuks. Er zijn vier verschillende kaarten. U kunt kiezen voor een gemengd pakket, hierin zitten van elke afbeelding drie kaarten. De prijs is € 12,95 per pakket (12 kaarten). Inclusief enveloppen en verpakking.

Alle kaarten zijn speciaal gemaakt voor de Eendracht door Illustrator Maarten Groot. Op twee kaarten staan een wens, de andere twee zijn zonder, dus ook te gebruiken voor eventuele andere doeleinden.



Bestellen
U heeft uw kaarten rond 1 december in huis. U krijgt van ons een rekening toegestuurd. De kerstkaarten zijn te bestellen via onderstaand emailadres.

Stuur het aantal gewenste pakketten en het  factuur adres naar info@eendracht.nl

Verjaardagskalender

Binnenkort nieuw in onze shop is de verjaardagskalender met tekeningen van de Eendracht gemaakt door Maarten Groot. Bestel de kalender voor uzelf of geef deze cadeau als relatie geschenk, als verjaardags- of kerstcadeau. De kalender is € 10,- per stuk.





« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL