Zeilschip "EENDRACHT" naar de Olympische Spelen!

Op woensdag 25 juli is het grootste Nederlandse zeilschip "EENDRACHT" aangekomen in Londen. Gedurende de spelen verblijft het schip in de West India Docks, Canary Wharf. Tussen de wolkenkrabbers in het nieuwe financiële district van Londen, ligt de Eendracht samen met vele grote superjachten en super de luxe zeiljachten.

Naast de Eendracht ligt bijvoorbeeld het megajacht Octopus. Dit is het 108 meter lange schip van Paul Allen, een van de oprichters van Microsoft.

Aan boord van de Eendracht verblijven trouwe sponsors en hun gasten om te kunnen genieten van de spelen. Van 27 juli tot en met 12 augustus zal de Eendracht dienen als hotelschip waarbij de vrijwillige bemanningsleden alles uit de kast halen om het verblijf aan boord tot in de puntjes te verzorgen. Zo kunnen de gasten overdag naar de wedstrijden en aansluitend genieten van een barbecue op het achterdek.

De opbrengsten van de Olympische Spelen zullen ten goede komen aan het doel van de stichting. In september organiseert de Eendracht de ´Maritime Experience Day´ waarbij groepen 7 en 8 van de basisschool kennis maken met de maritieme sector. Ook vaart IMC weekendschool mee om kinderen hun horizon te verbreden. Elke zomervakantie vaart de Eendracht met jongeren om hen bekend te maken met de elementen van de zee. Zo ook na afloop van de Olympische Spelen. Want ook dan organiseert de Eendracht een zeven daagse jongerenreis van Londen naar Vlissingen. Ben je in de leeftijd van 15 tot 25 jaar dan krijg je 50% korting op de boordprijs. Onderweg naar Londen hebben jongeren ook een prachtige reis gemaakt.

Lees de scheepsblog, volg ons op Facebook en Twitter, en blijf op de hoogte van de avonturen van de Eendracht in Londen.

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL