Met een groep de Eendracht afhuren?

Dat kan. Voor één dag of meer dagen? Alles is bespreekbaar, bijvoorbeeld met de Eendracht een evenement bijwonen, zoals de Wereldhavendagen of een Sail. Ook in het buitenland kan de driemastschoener de ultieme locatie zijn voor een vaartocht of receptie. Naast verschillende arrangementen zijn er ook maatwerkreizen.

Zeezeilen op de Eendracht is vooral een sportieve bezigheid. Tijdens een dagtocht kan iedereen zo actief zijn als men wil. De bemanning showt het complete schip en de kok zorgt voor heerlijke specialiteiten. Bij een meerdaagse reis draait iedereen mee als een echt bemanningslid in het wachtsysteem; 'vier uur op en acht uur af'. Het gaat hierbij om het samenwerken. Op een dagtocht kunnen er maximaal 85 gasten mee, op een meerdaagse reis is dat aantal 39. Reserveer de Eendracht voor uw groep in september 2012 en ontvang voor al uw gasten een mooie EendrachtCap kado!

Bekijk hier de Eendracht bedrijfsarrangementen!

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL