Zeilschip Eendracht 25 jaar, vier mee!

Op 29 augustus 1989 is zeilschip Eendracht gedoopt door Koningin Beatrix in de haven van Scheveningen. Het zeilschip is komend jaar dus 25 jaar in de vaart en dat vieren wij! Speciaal voor onze vaste klanten en sponsors hebben wij een jubileum arrangement samengesteld. Wij bieden u de gelegenheid om tijdens dit jubileumjaar uw medewerkers of relaties aan boord van de Eendracht feestelijk te ontvangen. Teambuilding of netwerken, samen varen en beleven aan boord van zeilschip Eendracht!

Gedurende het gehele jaar zullen er activiteiten (aan boord) plaatsvinden om de Eendracht en de mensen die de Eendracht maken in het zonnetje te zetten. Een groot feest en reünie op zondag 15 juni 2014 in de haven van Scheveningen kunt u alvast in de agenda zetten. U ontvangt hiervoor een officiële uitnodiging.

In 2014 zal de Eendracht aanwezig zijn bij verschillende maritieme evenementen. Ook tijdens zo'n evenement kunt u het schip inzetten voor een vaartocht of receptie.
Vlaggetjesdag Scheveningen                            zaterdag 14 juni 2014
Sail Harlingen                                                    donderdag 3 tot en met zaterdag 7 juli 2014
Wereldhavendagen Rotterdam                       vrijdag 5 tot en met zondag 7 september 2014


Bekijk hier het Jubileum arrangement!

Wilt u het Jubileum arrangement reserveren, de Eendracht inzetten tijdens een evenement of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens aan boord van de Eendracht!

Neem voor de beschikbare dagen, meer informatie of het boeken van dit arrangement contact met ons op:

010-4486186 of m.overdevest@eendracht.nl« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL