Maak kennis met onze nieuwe stagiaires

Wishe:
Mijn naam is Wishe van Heyningen, ik ben 26 jaar jong en ik ben in Curaçao geboren. 6 jaar geleden heb ik besloten om in Nederland te komen studeren, omdat Nederland beter onderwijs biedt. Ik heb een passie voor Softbal en die doe ik sinds mijn 8 jaar. Lang dus! Ik volg de opleiding Hoger Toeristisch Recreatief onderwijs bij Hogeschool Inholland, en zit in de 3de jaar van deze opleiding. Vanaf september loop ik stage bij de Eendracht als stagiaire reisbureau. Mijn grootste droom is om de wereld over te reizen, nieuwe plekken en culturen te leren kennen en op avontuur te gaan. Dat is ook de reden dat ik de toeristische opleiding heb gekozen. Zo leer ik alles wat er speelt in de toeristische industrie. Voor Zeilschip Eendracht ga ik onderzoeken hoe we het beste de Duitse Markt kunnen veroveren. Dus hopelijk volgend jaar ook meer Duitsers aan boord van de Eendracht!

Jikke:
Mijn naam is Jikke Blom en ik ben 18 jaar oud. Sinds 2 maanden ben ik begonnen aan de studie Nautisch Business Management aan de IVA in Driebergen. Naast dat ik nu een studie in de nautische wereld volg zeil ik zelf ook nog erg veel. Ook ben ik al een keer een reis met de Eendracht mee geweest als opstapper. Vandaar dat mijn keuze al snel op de Eendracht viel toen ik een stage moest gaan kiezen.

Sinds september loop ik stage bij de Eendracht op de vrijdag. Op deze dagen leer ik hoe een normale werkdag er nou aan toe gaat en hoe het nou allemaal in z’n werking gaat.

Het is een grote droom van mij om later de hele wereld te verkennen, om te reizen, nieuwe culturen te ontdekken. Ook hoop ik dat ik na mijn studie door blijf gaan met werken in de nautische wereld, want het is en blijft mijn hobby!

//

                

#zeilschipeendracht #sailingshipeendracht

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL