Samen op koers!

Heb jij kanker (gehad)? Check dan deze ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE: 5 dagen actief zeezeilen op Zeilschip Eendracht

Van 18 tot en met 35 jaar

Ooit afgevraagd hoe een imposant zeilschip van 60 meter lang en 12 meter breed, veilig van A naar B komt op open zee?! Het antwoord is lef, zelfvertrouwen en TEAMWORK. Dat is dan ook precies waar het bij deze reis om draait: terugkomen in je eigen kracht na kanker, samen met een fantastische groep jonge mensen! Of je nu nog in behandeling bent, of 5 jaar geleden ziek bent geweest; wij dagen jou uit om het roer letterlijk en figuurlijk (terug) in eigen hand te nemen en je grenzen te verleggen aan boord van de Eendracht.

Na het grote succes in 2016, gooien wij in zomer 2018 de trossen los voor de tweede editie van Eendracht VaarKracht ‘Samen op Koers!’. Dus ben jij toe aan 5 dagen uitwaaien, lachen en bikkelen tijdens een super gave zeilvakantie op de Noordzee? Schrijf je in!


Wanneer: 15 t/m 19 augustus 2018
Waar: Noordzee (vanaf Rotterdam, richting een buitenlandse haven, terugkomst Rotterdam)
Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad)
Door wie: Sponsoring door Stichting C.J. Jaski Fonds en Stichting Roparun; Samenwerking  tussen Stichting Zeilschip Eendracht, Stichting VaarKracht en Nationaal AYA ‘Jong &  Kanker’ Platform
Kosten: Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 100,- p.p. gevraagd (reis is  t.w.v. €1000,- p.p., het grootste deel van de kosten wordt door onze sponsoren bijgedragen)

Kijk snel op www.vaarkracht.nl of mail naar info@vaarkracht.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

(Om iedereen deze unieke kans te geven, komen de deelnemers van 2016 op de wachtlijst te staan).

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL