Zeil een dag mee met clienten van jouw voedselbank!

In Nederland zijn ongeveer 135.000 mensen afhankelijk van een Voedselbank. De Voedselbanken helpen mensen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien door ze voedselpakketten te schenken. 

Zeilschip Eendracht stelt een aantal dagen ter beschikking om cliënten van de voedselbank een bijzonder dagje uit te geven!
 

Op deze geheel verzorgde dag op het water, kunnen de voedselbank klanten even al hun zorgen vergeten. Zij leven zich uit met het hijsen van de zeilen of stappen achter het roer. Ook voor de minder fanatiekelingen is dit een geschikt uitje, Er zijn namelijk genoeg relaxte plekken om te genieten van het uitzicht op zee. De crew van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Tijdens dit zeiluitje vertellen zij met veel passie en enthousiasme alles over het schip en het leven op zee. 

Oproep: Zeil een dag mee met klanten van jouw voedselbank! 
Ben jij contactpersoon van een lokale voedselbank? Organiseer jij graag met ons dit unieke dagje uit? Neem contact met ons op! Stuur een mail naar info@eendracht.nl of bel naar 010-290 50 00.

Deze dag zeilen wordt volledig gesponsord vanuit het C.J. Jaski Fonds -> www.jaskifonds.nl

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL