Zeilschip Eendracht bijna thuis in Rotterdam

Na vier maanden overwinteren rond de Canarische Eilanden komt zeilschip EENDRACHT weer thuis in Rotterdam! Familie, vrienden, vrijwilligers en andere relaties zullen hen opwachten voor een vreugdevol weerzien

De bemanning en opstappers hebben prachtige reizen gemaakt met bestemmingen zoals Cádíz, Las Palmas, La Palma, Lanzarote en de andere Canarische Eilanden. Eind februari stapten studenten van de Kazakh British Technical University aan boord, om het schip weer veilig terug te zeilen naar thuishaven Rotterdam. De STC- Group biedt op deze universiteit een Maritieme opleiding aan. Het doel van deze jaarlijkse trainingsreis is om de studenten een eerste ervaring op zee te bieden.

De studenten zijn enorm enthousiast over deze bijzondere ervaring. " Hoge golven, harde wind en veel regen. Het was een cadeau om een ?? regenboog tevoorschijn zien komen na een grote regenbui. Het was een geweldige ervaring die we nooit meer zullen vergeten." Aldus een van de kadetten.

Familie, vrienden en Eendrachtliefhebbers kunnen het schip op zaterdag 17 maart, rond  14:00 uur verwelkomen aan de Lloydkade in Rotterdam.

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL