3 reden om te solliciteren bij zeilschip Eendracht!

Heb jij onze vacaturepagina al gezien? Wij zijn namelijk op zoek naar onder andere gemotiveerde stagiaires, een vaste schipper en crew manager. Waarom zou je nu écht bij zeilschip Eendracht solliciteren? Drie redenen waarom je niet langer mag wachten:

1. Maatschappelijk betrokken
Minimaal de helft van het jaar zet de Eendracht zich in voor jongeren en maatschappelijke projecten. Steeds vaker doen wij dit in samenwerking met andere goede doelen en maatschappelijke organisaties, zoals Stichting Het Vergeten Kind, Bartimeús en Het Nationaal Ouderenfonds.

2. De tofste locaties
Ons kantoor zit op de hippe Kop van Zuid in Rotterdam. Maar word je vrijwilliger aan boord? Dan kan de locatie overal zijn! Denk aan de Noordzee, Oostzee, Atlantische Oceaan of zelfs de Caribische zee.

3. Teamwork
Eendracht = teamwork. Er is een fijne werksfeer en we zijn een hecht team. De crew op de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers en een aantal bemanningsleden zijn vast in dienst. Op kantoor zitten zes enthousiaste collega's. Met elkaar houden we de Eendracht in de vaart.

Enthousiast geworden? Bekijk hier al onze vacatures!

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL