Nieuw bestuurslid voor de Eendracht

Oprichter van Maritime Travel Service (MTS) Tessa van Willigen is per 1 oktober lid van het bestuur van Stichting Zeilschip Eendracht. 16 jaar geleden heeft Tessa MTS opgericht en is hier sindsdien actief als directeur. Zij zet zich onder andere in om nieuwe klanten aan de organisatie te binden en bestaande klanten te behouden. Ook houdt zij zich bezig met de ontwikkelingen in de branche om nieuwe producten en technologische oplossingen te vinden, zodat zij de dienstverlening continu kunnen optimaliseren.

Tessa vertelt: "Geen dag gaat op de automatische piloot, het is een uitdaging om in deze snelle reisbranche scherp te blijven. Dit maakt het werk ook ontzettend leuk en dynamisch en daardoor voelt het eigenlijk ook niet als 'werk'."

Prettig samenwerken
"Sinds 2009 boeken wij de transfers voor de crew en passagiers van de Eendracht en sinds enkele jaren zijn wij ook sponsor." vertelt Tessa verder. "Het contact met de Eendracht heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Naarmate je ouder wordt bekruipt steeds vaker het gevoel dat je wat terug wil doen voor de maatschappij. Ik hou van de Rotterdamse haven en de Eendracht is een prachtig schip. Toen Nanda Overdevest, directeur bij de Eendracht mij vroeg om het bestuur te komen versterken was ik meteen enthousiast! Ik wil mij graag inzetten voor het behoud van de Eendracht en de goede doelen die daarmee verbonden zijn."

Vraagbaak
Tessa heeft veel ervaring in het runnen van een bedrijf in de toeristische branche. Deze ervaring is een goede aanvulling voor het huidige Eendracht-bestuur. "Graag denk ik mee met Nanda over de marketing van de organisatie en het zoeken naar nieuwe sponsorcontacten. Ook kan Nanda mij altijd bellen als zij vragen heeft, ik fungeer graag als vraagbaak! Dit is de eerste keer dat ik mij aansluit bij een bestuur, het is dus ook een leerproces voor mij. Maar ik geloof dat ieder succes begint met inzet en enthousiasme.

Voor de Eendracht wens ik toe; dat ze als een trotse dame mag blijven varen, en nog heel veel mensen het plezier mogen beleven om een dag of langer met haar op avontuur te gaan."

Tessa, Welkom aan boord!

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL