Actief meezeilen; hoe ziet zo'n week eruit?

Traject Las Palmas - Kaapverdie
Meezeilen met zeilschip Eendracht is een bijzondere ervaring! Komende wintermaanden reizen wij af naar zonnige oorden. Op 26 november gooien we de trossen los in Las Palmas en zeilen we in 9 dagen naar Kaapverdië. In deze blog leggen we uit wat je kan verwachten aan boord.

 

Bijzondere vissen
Op dit traject heb je de kans om bijzondere vissen te zien zoals walvissen , bultruggen, potvissen en vinvissen.  Tijdens de wacht onder de heldere sterrenhemel is dit een bijzondere ervaring. De wachtsystemen draaien 24 uur per dag door, zodat iedereen alle wachten, dag en nacht kan ervaren en de mogelijkheid om een fantastische zon opgang te zien!

Aankomst op de Kaapverdische Eilanden
Na een week op zee, komen we aan bij de Kaapverdische Eilanden. Hier hebben we, afhankelijk van de weersomstandigheden, tijd om een eiland te bezoeken. Deze prachtige omgeving heeft veel te bieden.

Maatschappelijk op vakantie
Alle commerciële vaartochten dragen bij aan het goede doel. Met de reis die je boekt, draag ook jij bij aan het goede doel. Alle winsten vloeien direct terug richting de stichting. Met deze opbrengsten hebben we afgelopen jaar ruim 1500 bijzondere gasten mogen rondvaren. De meest uiteenlopende goede doelen zijn bij zeilschip Eendracht aan boord geweest. Denk aan de volgende  goede doelen: Sailing Kids (langdurig zieke kinderen, in samenwerking met het Sofia Kinderziekenhuis), Het Vergeten Kind (voor kinderen waarvan het niet standaard is om op vakantie te gaan), Bartiméus (stichting welke visueel gehandicapte een prachtige dag aanbied), Vaarkracht ((ex)-kankerpatienten) en onderandere het Nationaal Ouderenfonds (veelal eenzame ouderen).

Op deze bijzondere reizen willen we dat iedereen kan ontdekken wat zeezeilen met je doet. Vanuit onze visie dat teambuilding bijdraagt aan een samenleving waar mensen van elkaar op aan kunnen, inspireren en motiveren. We creëren daardoor nog meer kansen. Kansen om kracht te halen uit die teamspirit.

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL