HELDINNEN GEZOCHT - vrouwelijke Kapitein

Kapitein - parttime - betaalde functie
Het aantal vrouwen in de haven groeit gestaag, ook aan boord van de Eendracht is de verdeling man/ vrouw steeds meer in balans. In 2016 ging de Eendracht in zee met de eerste vrouwelijke directeur van de stichting en nu is het ook tijd om aan boord meer vrouwen aan de 'top' te krijgen. Daarom zijn wij op zoek naar heldinnen die als vrouwelijke Kapitein aan de slag willen op zeilschip Eendracht.


Heb je een voorliefde voor zeilen? Zet jij je graag in om jong tot oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet? En ben je in het bezit van een vaarbevoegdheid 'master all ships' of 'master all sailing ships'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent het gezicht en aanspreekpunt voor de gasten aan boord en zorgt voor een prettige sfeer tijdens een kort of lang zeilavontuur. Of het nou een dagje uit is op de Nieuwe Waterweg, een actieve vakantie op zee, gezellige jongerenreis of een zakelijke teambuildingsreis. Door jouw positieve manier van aansturen, weet je de crew te motiveren en met hen te zorgen dat de reis goed verloopt. Daarbij signaleer je knelpunten, bedenkt oplossingen en onderneemt actie.

Vanuit onze visie dat teambuilding bijdraagt aan een samenleving waar mensen van elkaar op aan kunnen, elkaar inspireren en motiveren, worden er aan boord verschillende maatschappelijke projecten georganiseerd. Steeds vaker doen we dit in samenwerking met andere goede doelen en maatschappelijke organisaties, zoals Stichting Het Vergeten Kind, Bartiméus en Het Nationaal Ouderenfonds. Hierdoor creëren we nog meer kansen!

Als Kapitein ben je verantwoordelijk voor:

- de veiligheid van het schip en opvarenden
- een goede reisvoorbereiding
- de zeilvoering en navigatie tijdens de reis

Wij vragen:
- vaarbevoegdheid 'master all ships' of 'master all sailing ships'
- geldige trainingscertificaten en zeevaartkeuring
- ervaring met zeezeilen
- affiniteit om met vrijwilligers te werken en je in te zetten voor het goede doel
 - communicatief ingesteld en je werkt graag in teamverband
- affiniteit met onze doelstelling
- ervaring met onze diverse doelgroepen is een pré

Wat biedt Zeilschip Eendracht jou?
- veelzijdige en dynamische werkplek
 - gezellig team van collega`s en wel 300 vrijwilligers om mee samen te werken
 - dagtochten en reizen met diverse doelgroepen en de mooiste bestemmingen
- je zet je in voor een goed doel!

Aantal vaardagen in overleg (4-6 maanden per jaar). Ben jij dé nieuwe vrouwelijke Kapitein van dé grootste driemastschoener van Nederland? Solliciteer! Stuur jouw motivatie en CV naar: Nanda Overdevest, directeur Stichting Zeilschip Eendracht. n.overdevest@eendracht.nl

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL