Nieuw gezicht binnen Stichting Zeilschip Eendracht

De kop is er af, de eerste week zit er al weer bijna op, hoogste tijd om me voor te stellen. Mijn naam is Karlijn van de Kamp en sinds begin Maart het nieuwe gezicht binnen Stichting Zeilschip Eendracht op de functie Sales & Marketing.

Ik zal jullie niet vermoeien met mijn hele curriculum, maar het is wel leuk om wat achtergrond te geven. Ongeveer 9 jaar voor mijn werk in Azie gewoond (Singapore en Indonesie, Surabaya). In Singapore was ik verantwoordelijk voor de handelsmissies en staatsbezoeken bij de Nederlandse Ambassade en in Indonesië was ik contractmanager voor Damen Schelde Naval Shipbuilding. In samenwerking met een locale werf bouwden we daar twee fregatten.

Twee jaar geleden weer koers gezet richting Nederland waar ik gevraagd werd om alle VIP hospitality voor Sail Den Helder 2017 te organiseren en kennis heb gemaakt met zeilschip Eendracht. Vorig jaar kruisten onze paden weer toen ik werkzaam was op de Volvo Ocean Race in Den Haag. Als spin in een web functioneer ik het best en dat is ook precies de reden waarom ik heb gekozen voor deze functie. Ik hou van ‘hands-on’ werken samen met een team, werken met een lach en een positieve vibe en voor zover ik zie zijn al deze ingrediënten bij Stichting Zeilschip Eendracht ruim vertegenwoordigd. Ik vind het fantastisch om te laveren in de diversiteit van culturen – niet alleen van mensen, maar ook binnen bedrijven- en deze met elkaar te verbinden.

Met mijn frisse blik en enthousiasme hoop ik de horizon van zeilschip Eendracht te kunnen verbreden!

Wil je meer weten over mij of eens kennis maken met de mogelijkheden die Stichting Zeilschip Eendracht biedt, bel of mail gerust.

Zonnige groet,

Karlijn van de Kamp
Sales en Marketing
Sales@eendracht.nl
(+31) 10 290 5002 

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL