Jongeren krijgen kans om het zeezeilen te ontdekken met zeilschip Eendracht

Vier jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich inschrijven voor een gratis zeilreis op zeilschip Eendracht. Deze plekken worden gesponsord vanuit het C.J. Jaski Fonds en door Eendracht-sponsors de Bonte Koe en Beglobal. De vier jongeren worden verdeeld over de actieve zeilreis van Porto naar Las Palmas en de Atlantische Oceaan Oversteek naar Sint Maarten.

MELD JE AAN! 
Ga via deze link naar het aanmeldingsformulier, vul het in en mail het formulier naar info@eendracht.nl. Wie weet streep jij binnenkort jouw bucketlist af en ga jij hét avontuur van je leven aan! 

Zeilschip Eendracht telt bijna 60 meter lengte, 15 meter breedte, heeft een diepgang van 5 meter en behoort tot de zogeheten A-klasse zeilschepen. Ook wel tall ships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. Ben jij tussen de 15 en 25 jaar? Dan maak jij kans om deze winter aan het roer te staan van deze prachtige tall ship. Geen zeilervaring? Geen probleem! De professionele en grotendeels vrijwillige crew begeleiden jou tijdens de zeilreis en leert je alles over het reilen en zeilen aan boord.

Meezeilen als een echt bemanningslid
Tijdens meerdaagse zeilreizen draait iedereen mee in het wachtsysteem van ‘4 uur op, 8 uur af’. Zo kan het schip dag en nacht blijven varen. Bij elke wacht horen verschillende taken. Zo wordt er onder andere geholpen met schoonmaken en zeunen (helpen in de bediening) en werk je mee om de zeilen te hijsen, strijken en te trimmen, help je bij het overstag gaan, sta je aan het roer en leer je meer over navigatie. Tussendoor is er alle tijd om te genieten en te ontspannen aan boord.

Zeil jij binnenkort mee?
Aan boord van de Eendracht draait het om samenwerken, vriendschappen maken en grenzen verleggen. Ben jij een avonturier tussen de 15 en 25 jaar? Meld je dan aan en ervaar binnenkort zelf wat het leven op zee met je doet!

Voorwaarden;
- Leeftijdsgrenzen: vanaf 15 t/m 25 jaar, in bezit van geldig paspoort.
- Voor deze reis moet je in een goede conditie zijn.
- In bezit van zorg- en reisverzekering.
- Je kan zelfstandig reizen en je eigen transfer naar en van het zeilschip bekostigen.

Je kan je inschrijven voor één van de twee beschikbare reizen.
Reis 1: Zonnige zeilreis, Porto -> Las Palmas, 2 tot en met 10 december 2019 
Reis 2: Atlantische Oceaan Oversteek, 21 december 2019 tot en met 12 januari 2020

MELD JE AAN!
Ga via deze link naar het aanmeldingsformulier, vul het in en mail het formulier naar info@eendracht.nl. Wie weet streep jij binnenkort jouw bucketlist af en ga jij hét avontuur van je leven aan!

Wil je de eerste reis mee? Geef je dan op vóór woensdag 27 november. Wil mee op de Atlantische Ovesteek? Geef je dan op vóór vrijdag 6 december. 

« Terug naar het overzicht

Eendracht - Postbus 51290 - 3007 GG Rotterdam - Tel.: 010 - 290 50 00 - info@eendracht.nl - Website: Bitfactory
EN | NL