Basic Plus: “Samen vormen we meer eendracht met de Eendracht!”

Basic Plus: “Samen vormen we meer eendracht met de Eendracht!”

“Zeezeilen vormt je dat heb ik zelf ervaren”, vertelt Patrick de Roodt. Hij vervolgt: “Mijn eerste kennismaking met de Eendracht was toen ik nog maar op jonge leeftijd was, door mijn ouders werd ik lid gemaakt van, toen nog, Nationale Vereniging Het Zeilend Schoolschip.”  Met zijn bedrijf gespecialiseerd in vloerafwerkingen steunt hij de Eendracht al ruim 14 jaar. Sinds de afgelopen vijf jaar is deze partner ook regelmatig te vinden als actieve opstapper tijdens diverse Eendracht tochten.

Aanstekelijk

”De passie voor het zeezeilen heb ik overigens echt meegekregen van mijn vader, die zelfs nog tweede stuurman op de eerste Eendracht is geweest. Als kind zag ik dan mijn vader na weken zeilen terugkeren met een andere look. Gebruind door de zon, met snor of baard. Steeds was ik gek op zijn verhalen over al die zeereizen. Al zijn ervaring, ook als actief wedstrijdzeiler, werkte in ons gezin enorm aanstekelijk.”

Niet meer dan logisch

“Onze keuze om deze fantastische stichting financieel te steunen, is voor ons niet meer dan logisch. Wij vinden dat je als bedrijf verantwoordelijkheid moet nemen voor de samenleving, daar waar die kans wordt geboden. Juist de maatschappelijke en sociale mogelijkheden aan boord van de Eendracht vinden wij echt geweldig. Een uniek doel waaraan wij vol overgave, persoonlijk en als maatschappelijk verantwoord bedrijf, graag ons steentje aan bijdragen. Ook ons motto is: samen vormen we meer eendracht én met onze steun aan de Eendracht kunnen we daaraan nog meer kracht bijzetten!”

Meer weten: kijk op www.projectinrichtingbasicplus.nl