Informatie over het coronavirus

Informatie over het coronavirus

Bij Stichting Zeilschip Eendracht is de gezondheid en veiligheid van onze opstappers, bemanningsleden en relaties onze prioriteit.
Te midden van de groeiende zorgen rond het coronavirus (COVID-19) en de uitgebreide maatregelen van de regering, hebben ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Graag benadrukken wij dat er aan boord van de Eendracht geen COVID-19 is geconstateerd.

Op dit moment komt het schip zo spoedig mogelijk terug naar Nederland zonder andere havens aan te doen en is de reis met reisnummer 200329 geannuleerd.
Tevens hebben wij de open avond op 9 april geannuleerd.

Aan boord is een veiligheid- en gezondheidsprotocol geactiveerd om het schip virusvrij te houden.

Ons kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis, wellicht zijn wij hierdoor telefonisch minder goed bereikbaar. Per mail -info@eendracht.nl- kunt u ons altijd bereiken.

Wat de toekomst betreft is er nog veel onzeker en verandert de situatie voortdurend. Wij zullen u zo goed mogelijk blijven informeren bij eventuele wijzigingen van reizen en oplossingen bieden waar mogelijk.

Het is een uitzonderlijke situatie waarbij het allerbelangrijkste is dat wij deze veilig en in goede gezondheid doorstaan. We hopen jullie gauw en in goede gezondheid weer te mogen begroeten aan boord van zeilschip Eendracht.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen op 010-2905000 of mailen naar info@eendracht.nl

NIEUWS & BLOG


We zijn verhuisd! 07 Jul

Nieuws

We zijn verhuisd!

Lees verder

Reis blogs

Zeilreis van de Azoren naar Rotterdam maart 2020

Lees verder
Zeilreis van de Azoren naar Rotterdam maart 2020 20 Apr