Medewerker Reisbureau

Zeilschip Eendracht zoekt pietje - precies!


32-40  uur in de week

Word jij er soms gek van dat je zo'n perfectionist bent? Dan zoeken wij jou! Begin 2023 goed en start in je nieuwe baan!

Wij zijn op zoek naar een collega die altijd de puntjes op de i wil zetten voor onze klanten en het schip. Binnen de organisatie staat de functie als 'medewerk(st)er reisbureau' in het organigram.

Wie zijn wij?
Stichting Zeilschip Eendracht is een non-profit organisatie en zet zich in om jong tot oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet. Iedereen kan mee voor een kort of lang zeilavontuur. Een dagje over de Nieuwe Waterweg, actieve vakantie op zee, jongerenreis of teambuilding-reis. Minimaal de helft van het jaar zet de Eendracht zich in voor jongeren en maatschappelijke projecten. Steeds vaker doen we dit in samenwerking met andere goede doelen en maatschappelijke organisaties, zoals Stichting Het Vergeten Kind, Stichting Jongeren en Kanker, de Voedselbank, Bartiméus en Het Nationaal Ouderenfonds.

De crew op de Eendracht bestaat grotendeels uit vrijwilligers, een aantal bemanningsleden zijn vast in dienst. Op kantoor zijn we met 5 enthousiaste collega's.

Functieomschrijving & werkzaamheden:
Als reisbureau medewerk(st)er ben je het visitekaartje van het bedrijf. Als eerste aanspreekpunt voor alle externe en interne contacten ben je na een inwerkperiode verantwoordelijk voor het telefoonverkeer, de individuele reserveringen en afhandeling van de reisadministratie. Je bent in staat om de wensen van de klanten te vertalen naar een passend (reis)advies. Je geeft per telefoon en email informatie over de verschillende reizen en mogelijkheden met zeilschip Eendracht. Je voelt je helemaal thuis in de wereld van reizen,zeilen en je bent maatschappelijk betrokken en bovendien in het bezit van de volgende eigenschappen: gedreven, proactief, punctueel, sociaal, commercieel en communicatief vaardig. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het is een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Je werkt in teamverband nauw samen met je collega's die je ondersteunt met werkzaamheden zoals met marketing en sales-activiteiten, evenementen en beurzen. Kortom; geen dag is hetzelfde.  Er is veel ruimte voor eigen initiatief en om jezelf te ontwikkelen.

Functie eisen:
De functie is voor 32 - 40 uur in de week, in overleg.

Jouw profiel

  • Proactief en punctueel;
  • Afgeronde MBO of HBO opleiding (bij voorkeur secretaresse, officemanagement);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
  • Teamplayer/ duizendpoot;
  • Representatief;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:

- Een boeiende en afwisselende baan voor 32 uur ( 4 dagen per week en in ieder geval de maandag op kantoor) in een dynamisch bedrijf, met een prettige werksfeer binnen een hecht team.

- Werken voor een maatschappelijk betrokken organisatie waarin het contact met de klant centraal staat.

Ons kantoor is gevestigd in het Lloydkwartier in Rotterdam. Natuurlijk vaar je af en toe een mooie reis mee om te zien wat de Eendracht met haar doelgroep doet en om goed te weten wat je verkoopt!

Solliciteren:
Is dit de functie die bij jou past? Stuur dan je motivatie en CV per e-mail naar info@eendracht.nl

Voor meer informatie bel je 010 – 2905000. Vraag naar Nanda Overdevest.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct