Voor de pers en (online) influencers

Stichting Zeilschip Eendracht exploiteert als non-profitorganisatie de Eendracht. Iedereen kan mee, maar met name zet de stichting zich in om aan kwetsbare mensen in de samenleving letterlijk de wind in de zeilen te bieden. De commerciële inzet van de Eendracht is ter ondersteuning van de doelstelling, die breed door de samenleving en het bedrijfsleven wordt gesteund. Niet voor niets is de Eendracht gedoopt door koningin Beatrix en is prins Maurits de huidige beschermheer van Nederlands grootste driemastschoener. De gelijknamige vereniging draagt mede zorg voor het onderhoud van het schip.

De Eendracht maakt korte en lange zeilvakanties. Van een dagje uit tot een actieve zeilreis op zee. Voor jong tot oud, individueel, in groepsverband, zakelijk of in samenwerking met goede doelen. Aan boord van de Eendracht is zeilervaring niet nodig. De ruim 300 vrijwilligers zijn professioneel opgeleid en hebben de benodigde certificaten en nemen eenieder graag mee op (zeil)avontuur.

Hier vind je meer achtergrondinformatie over ons bijzondere schip, onze beeldbank en de contactgegevens van onze persvoorlichter.

Eendracht in vogelvlucht

 

Eendracht in cijfers

Zeilschip Eendracht is dé grootste driemastschoener van de Benelux. Wist je dat het schip bijna 60 meter lang is,  een masthoogte heeft van 41,70 meter en er in totaal 57 slaapplaatsen zijn? Ook wordt het schip in de vaart gehouden door meer dan 300 vrijwilligers!

Koersen naar nog meer goede doelen projecten

Technische gegevens zeilschip Eendracht

 

Eendracht beeldbank

Ben je op zoek naar een foto van de Eendracht? Bekijk dan ons fotoboek of neem dan contact op met onze persvoorlichter. Onderaan deze pagina vind je haar gegevens. Bij fotogebruik graag de bron vermelden.

 

Eendracht-magazine

Het Eendracht Magazine komt 2x per jaar uit en wordt verstuurd naar alle sponsors, leden en vrienden! Klik op onderstaande links om de magazines in pdf te bekijken. Interesse in de magazines van voor 2019? Neem dan contact op met onze persvoorlichter.

Eendracht magazine - Najaar 2019
Eendracht magazine - Voorjaar 2019

 

Logo Stichting Zeilschip Eendracht

Download hier het logo van Stichting Zeilschip Eendracht.

 

Aanmelden persservice

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en bijzondere bijeenkomsten van de Eendracht? Meld je aan voor onze persservice via kantoor@eendracht.nl. Of bekijk alle nieuws- en persberichten.

 

Alle persberichten

Bekijk hier een overzicht van alle persberichten van Stichting Zeilschip Eendracht. Selecteer de categorie: Persbericht.

 

Contactgegevens

Neem voor meer informatie over de Eendracht, interviewaanvragen of beeldmateriaal contact op met:

Nicole van Zwienen
Stichting Zeilschip Eendracht
Wilhelminakade 701
3072 AP Rotterdam
010 290 50 07
kantoor@eendracht.nl

NIEUWS & BLOG


Hoe voorkom je de winterblues? 16 Jan

Nieuws

Hoe voorkom je de winterblues?

Lees verder

Nieuws

Eendracht meets Atlantic Rowing Challenge

Lees verder
Eendracht meets Atlantic Rowing Challenge 10 Jan