Beschikbaar voor verhuur

210902 Beschikbaar voor verhuur

Koers zetten naar een duurzaam personeels- of bedrijfsuitje met bijzondere maatschappelijke impact

Wind in de zeilen, zon op je gezicht, het kabbelen van het water en letterlijk even offline! Dat klinkt toch heerlijk in tijden waar veel van ons wordt verwacht, we hoge eisen stellen aan onszelf en de 24-uurs economie haar intreden heeft gemaakt. Toch heeft Nederlands grootste driemastschoener zeilschip Eendracht veel meer te bieden dan alleen actief zeilen en lekker tot rust komen.

Aan boord van zeilschip Eendracht wordt jong en oud geïnspireerd tot het bevorderen en stimuleren van het groepsgevoel, waarbij de focus ligt op discipline, samenwerken, (zelf)respect en vooral je veilig voelen in de breedste zin van het woord, vriendschappen maken en grenzen verleggen. Of het nu bedrijfsuitjes zijn, zakelijke arrangementen of een leuk personeelsuitje; het Eendracht-concept werkt altijd.

“Gewoon doen, is de Eendracht-mentaliteit en dat past helemaal bij ons” aldus Paul Smulders (CEO Europe) van Radio Holland, sponsor van de Eendracht.

“Aan boord van de Eendracht wordt juist de sociale cohesie heel sterk bevorderd, dat is geweldig om te zien!” vertelt Directeur voedselbank Rotterdam, Rob Boswinkel.

Zeilschip Eendracht zet zich, samen met haar ruim 300 vrijwilligers, naast deze zakelijke arrangementen, in voor reizen met bijzondere doelgroepen in samenwerking met maatschappelijke partners, zoals bijvoorbeeld de Vereniging Nationale Voedselbanken, Stichting Jongeren en Kanker en Bartiméus. Een combinatie van een personeelsuitje, bedrijfsuitje of zakelijk arrangement met een van de goede doelen geniet heel veel voordelen, ook voor uw bedrijf.

Voordelen MVO-uitje aan boord van zeilschip Eendracht                                        
• Teruggeven aan de maatschappij
• Vergroten van de betrokkenheid
• Sociale verbondenheid en motivatie onder medewerkers
• Ontwikkelen van competenties en vaardigheden
• Versterken van imago en reputatie
• Goed voor het behouden en aantrekken van werknemers
• Nieuwe inzichten
• Bewustwording en blikverruiming over de maatschappij
• Vergroten van uw netwerk
• Kennis opdoen
• Even weg uit de vaste omgeving

Wilt u met uw bedrijf de horizon maatschappelijk en duurzaam verbreden, vraag nu een offerte op maat aan en ervaar het zelf! Vraag ons naar de mogelijkheden of bekijk alvast onze standaard dagarrangementen.

Tijden, prijzen en ligplaats kunnen in overleg aangepast worden.

Meer weten? Neem contact op via info@eendracht.nl of bel naar 010 290 50 00

Rotterdam, NL - Rotterdam, NL

Reisnummer: 210902

0 Nachten | 02/09/21 - 02/09/21

Soort reis: Beschikbaar voor verhuur

Boordprijs: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Opstap: Rotterdam, NL - Donderdag 2 september 2021, 10:00u (Boarden tussen 09:45u en 10:00u)

Afstap: Rotterdam, NL - Donderdag 2 september 2021, 19:00u

Reis boeken

Belangrijke informatie

Vergeet niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen aan boord (Rijbewijs is niet voldoende). Als je geen geldig reisdocument meeneemt kan je helaas niet meevaren. Restitutie is dan ook niet mogelijk.


Bang om zeeziek te worden? Lees hier 10 tips tegen zeeziekte!

Lees ervaringen van eerdere reizigers

Reviews

Anderen keken naar