230424 - Kennismakingsdag nieuwe (vrijwillige) bemanningsleden

KENNISMAKINGSDAG NIEUWE (VRIJWILLIGE) BEMANNINGSLEDEN

Zeilschip Eendracht is dé grootste driemastschoener van Nederland en wordt gedreven door 300 vrijwilligers en een aantal vaste krachten. Heb jij altijd al onderdeel willen zijn van een crew op een zeegaand zeilschip? Ben je bereid om jouw passie, kennis en ervaring in te zetten tijdens onze dagtochten, meerdaagse zeilreizen en vaartochten met bijzondere doelgroepen? Lees dan snel verder!

Wij zijn…
Stichting Zeilschip Eendracht. Een non-profitorganisatie die zich inzet om jong tot oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet. Iedereen kan mee voor een kort of lang zeilavontuur. Minimaal de helft van het jaar zet de Eendracht zich in voor jongeren en maatschappelijke projecten.

Jij bent…
Een teamwerker die graag helpt en verantwoording durft te nemen. Je bent enthousiast, hebt gevoel voor humor en beschikt over een hands-on mentaliteit. Het werken met mensen is jouw passie en je hebt affiniteit met jongeren en maatschappelijke doelgroepen. Ook ben je minimaal 10 dagen per jaar beschikbaar.

Wij zoeken jou!

Vrijwilligerswerk bij zeilschip Eendracht is dynamisch én afwisselend. In elke rol aan boord zorg je ervoor dat ons zeilschip kan blijven varen en onze gasten de ervaring van hun leven hebben. Benieuwd welke (vrijwillige) functie bij jou past?

 

Meld jezelf aan voor de KENNISMAKINGSDAG aan boord. Tijdens deze dag is het de bedoeling dat je een indruk krijgt van het reilen en zeilen aan boord en de diverse functies en opleidingsprogramma’s. 

Praktische informatie:
Datum: maandag 24 april 2023*
Aan boord: tussen 09:45 en 10:00 uur
Van boord: 19:00
Adres: Lloydkade, Rotterdam

Let op! Deze dag gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen & vol = vol. Hou er rekening mee dat we gaan varen en je dus niet tussentijds kunt afstappen. 

Rotterdam

Reisnummer: 230424

Soort reis: | Werving (vrijwillige) bemanning

Opstap: Rotterdam, Lloydskade, 10:00 uur

Afstap: Rotterdam, LLoydskade, 19:00 uur

Reis boeken:

Lees ervaringen van eerdere reizigers

Reviews

Anderen keken naar