Stagiair(e) Bemanningszaken

Ben jij op zoek naar een unieke stage? Stichting Zeilschip Eendracht vanaf juni of september 2021 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor 2 dagen per week. De duur van de stage is bespreekbaar, maar minimaal 3 maanden

Stichting Zeilschip Eendracht

De doelstelling van 'Stichting Zeilschip Eendracht' is het maximaal inzetten van de Eendracht voor jongeren om actief alle aspecten van het zeezeilen te beleven. Dit doen wij bijvoorbeeld door deelname aan de Tall Ships' Races, het maken van goede doelen reizen met jongeren die de wind in de zeilen kunnen gebruiken en projecten in samenwerking met andere Stichtingen. De Eendracht wordt in de vaart gehouden door een aantal vaste medewerkers en 300 professionele vrijwilligers.

Wat ga je doen?

Als stagiair werk je samen met de crewmanager. Je zult de crewmanager gaan ondersteunen bij alle voorkomende HR-werkzaamheden. Wij hebben een groot bestand aan gepassioneerde (vrijwillige) bemanningsleden. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het inplannen van bemanning voor reizen en dagtochten, werving en selectie, het regelen van trainingen en het beantwoorden van vragen. Tijdens je stage word je meegenomen in al deze processen en krijg je zelf de verantwoordelijkheid om mutaties te verwerken. Daarnaast is er de uitdagende opdracht om tijdens jouw stage periode onze vrijwilligersadministratie up-to-date te houden. Hiervoor neem je actief contact op met onze vrijwilligers om de juiste informatie of documenten te krijgen.

Ben jij een multi-tasker met affiniteit voor het werken met vrijwilligers, zeilen en tegelijkertijd werken aan een goed doel? Dan is deze unieke stage iets voor jou!

Wat wij vragen:

 • Je volgt een administratieve opleiding op MBO of HBO niveau
 • Beschik over goede communicatieve,- sociale,- en administratieve vaardigheden;
 • Affiniteit met zeilen/watersport;
 • Goede beheersing van Nederlands (en Engels) in zowel woord- als geschrift;

We vinden het belangrijk dat je secuur werkt en elke dag vol enthousiasme onze (vrijwillige) bemanning te woord staat. Je kunt goed zelfstandig werken en bent niet bang om op iemand af te stappen om iets uit te zoeken.

Wat bieden wij:

 • Een unieke stageplek in een klein, dynamisch team;
 • Uitdagende stage waarin ruimte is voor unieke ideeën
 • Meevaren als aan boord van de Eendracht (wanneer het schip aanwezig is in de stageperiode)

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier.

Mocht je nog vragen hebben over deze stage, aarzel dan niet om contact op te nemen via bemanning@eendracht.nl of bel ons op 010 290 50 00.

Contactformulier

 • CV
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB.

  Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  NIEUWS & BLOG


  Pelgrim Fathers aan boord van de Eendracht. 13 Sep

  Nieuws

  Pelgrim Fathers aan boord van de Eendracht.

  Lees verder

  Goede doelen projecten

  Dagtocht met de Voedselbank door de ogen van een opstapper

  Lees verder
  Dagtocht met de Voedselbank door de ogen van een opstapper 20 Jul