Home ยป Zeilen Sint-Maarten

Zeilen in Sint-Maarten


  • โœ”Ook voor onervaren zeilers
  • โœ”Zeil en steun ons goed doel
  • โœ”Maatschappelijke partners

Kom mee zeilen in het prachtige Sint-Maarten! Je gaat op reis met je vrienden, familie of met onbekenden en je doet ervaring op, leert alles over zeilen en ontmoet nieuwe mensen. Bovendien geniet je van een prachtig uitzicht tijdens het varen en krijg je uiteraard de mogelijkheid om het prachtige eiland te ontdekken.

Stap in Rotterdam aan boord en vaar gezellig een dag mee.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Tijdens een vakantie leren zeilen in Sint-Maarten


Zeilschip de Eendracht uit Rotterdam nodigt je graag uit op een spectaculaire zeiltochtvakantie. We zeilen namelijk graag rond de eilanden in het Caribische gebied, zoals Sint-Maarten. Je kunt leren zeilen op ons prachtige zeilschip dat speciaal ontworpen is voor beginners. Iedereen draagt een steentje bij door verschillende werkzaamheden uit te voeren op het schip in ploegendiensten. Natuurlijk heb je ook genoeg vrije tijd om een boek te lezen, misschien wel dolfijnen te spotten en uiteraard om het eiland te verkennen. We bieden echter ook reizen aan naar andere spectaculaire bestemmingen, zoals een zeilvakantie in Martinique. Als je geen voorkeur hebt voor een specifiek eiland, kun je een zeilvakantie in Caribisch gebied boeken. Dan komen we uit waar de wind ons brengt. Welke reis je ook boekt, dankzij jouw bijdrage kunnen we zeiltochten aanbieden aan zieke en oudere mensen. Je steunt dus ook nog eens een goed doel door te leren zeilen in Sint-Maarten!

Ga het avontuur aan

Er is geen leukere manier om te leren zeilen dan tijdens een vakantie in Sint-Maarten. Deze reis is de perfecte combinatie tussen een actieve en een relaxte vakantie. Je leert ook nog eens alles over het zeilen op de Eendracht uit Rotterdam. Boek dus direct jouw reis door te bellen naar 010 290 50 00 of door een e-mail te sturen naar info@eendracht.nl. Ben je benieuwd waar je straks terechtkomt? Volg dan de virtuele rondleiding.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct