Home » Zeilkamp Rotterdam

Zeilkamp in Rotterdam


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Een zeilkamp voor jongeren met de opstap in thuishaven Rotterdam. Met je leeftijdsgenoten een week op stap. Leren zeilen of beter leren zeilen. De overstap maken van een Polyvalk naar het grote werk. Of heb je gewoon zin in een ongebruikelijke en spannende vakantie? Maak dan tijdens een zeilkamp kennis met het leven aan boord van Zeilschip Eendracht uit Rotterdam. Tijdens je wacht vaar je het schip en doe je samen alle benodigde werkzaamheden. Uiteraard met een duidelijke uitleg van de bemanning. Naast de vaaractiviteiten is er tijdens het zeilkamp voor jongeren ook nog genoeg tijd om lekker uit te waaien. Of neem de tijd voor een spelletje of een boek. Kom aan boord in Rotterdam en laat je verrassen tijdens het zeilkamp.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Waar we naartoe gaan tijdens het zeilkamp in Rotterdam


Tijdens dit zeilkamp voor jongeren gaan we actief aan de slag. Waar we naartoe gaan? Dat bepaalt de wind. Vooraf weet je dus niet waar je naartoe gaat en welke gebieden je bevaart tijdens het zeilkamp voor jongeren. Dat maakt dit zeilkamp, waarvan de opstap in Rotterdam is, juist nog avontuurlijker.

Informatie over het kamp


Aan boord draai je tijdens de zeiltochtvakantie mee in het wachtsysteem. Op deze manier zeilt het schip dag en nacht door. Je leert overdag en ’s nachts alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Zo doe je een unieke en leerzame ervaring op het water op. Ga je liever niet lang op zeilkamp voor jongeren, dan zijn onze dagtochten wellicht een goede keuze. Naast de onvergetelijke ervaring voor jou tijdens ons kamp, maak jij een onvergetelijke ervaring ook voor iemand anders mogelijk. Met het geld dat we ontvangen van deelnemers, verzorgen we namelijk tochten voor zieken, (kwetsbare) jongeren en ouderen. Zo draag je met jouw deelname een steentje bij aan de maatschappij.

Neem contact met ons op en meld je aan

Lees onze reisvoorbereiding goed door, want zo zorg je ervoor dat je goed voorbereid mee op zeilkamp voor jongeren gaat. Wil je meer informatie over ons zeilkamp voor jongeren, waarvan de opstap in Rotterdam is, of over Stichting Eendracht? Neem dan contact op met onze enthousiaste zeilers via het contactformulier, bel naar 010 290 50 00 of stuur een e-mail naar info@eendracht.nl.

NIEUWS & BLOG


BLOG TSR 2 | Reisverslag door opstappers 01 Aug

Nieuws

BLOG TSR 2 | Reisverslag door opstappers

Lees verder

Nieuws

Actieve zeilreis naar Varberg | Reisverslag Travander

Lees verder
Actieve zeilreis naar Varberg | Reisverslag Travander 06 Jul