Home » Zeilvakantie Gran Canaria

Zeilvakantie bij Gran Canaria


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Is het jouw droom om op zeilvakantie bij Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden, te gaan? Dan is dit je kans! Met Zeilschip Eendracht, een prachtig schip dat Rotterdam als thuishaven heeft, zeilen wij namelijk jaarlijks naar Gran Canaria. Deze vakanties zijn geschikt voor beginnend en ervaren zeilers. Ook als jij nooit eerder een voet op een dek zette, ben je dus van harte welkom aan boord van ons mooie zeilschip. Je klimt bij ons niet de masten in, zodat zeilen en uitwaaien in de wateren bij Gran Canaria veilig blijft.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Ga met ons mee op zeilvakantie in het gebied rond Gran Canaria en ontdek je avontuurlijke kant


Stap in Gran Canaria aan boord van de Eendracht voor jouw zeilvakantie in dit gebied van de Canarische Eilanden. Samen met de andere zeilers ontdek je de mooie flora en fauna van dit zeilersparadijs. Deze vakantie is ook geschikt als je nog moet leren zeilen. Onze grotendeels vrijwillige bemanningsleden hebben enorm veel zeilervaring die ze graag op jou overdragen. Zo leer je veel over zeilen, terwijl je geniet van het mooie uitzicht op Gran Canaria en andere Canarische Eilanden tijdens deze meerdaagse reis.

Geniet nog wat langer van het leven aan boord en breidt je zeilvakantie uit


Denk je vooraf dat je na de zeilvakantie rond Gran Canaria ook nog van de andere Canarische Eilanden wilt genieten? Combineer deze zeilvakantie dan met het eilandhoppen op de westelijke route. Zo weet je zeker dat je niets mist van deze prachtige plekken. Bovendien zijn onze reizen volpension, waardoor jij zorgeloos aan tafel schuift voor de heerlijkste ontbijtjes, lunches en diners van onze scheepskok. Met het geld dat jij betaalt voor de reis, maakt onze stichting zeiltochten voor zieken, ouderen en (kwetsbare) jongeren mogelijk. Je steunt dus ook een goed doel met jouw deelname aan een vakantie!

Schrijf je eenvoudig in voor een van onze avontuurlijke zeilvakanties

Hak de knoop door en schrijf je in voor het zeilen rondom Gran Canaria. De zeilvakantie bij de Canarische Eilanden vergeet je niet snel en deze ervaring pakt niemand je meer af. Lees onze tips tegen zeeziekte, zodat je op het zeilschip uit Rotterdam op zee niet alleen over de reling hangt. Stuur een e-mail naar info@eendracht.nl of bel naar 010 290 50 00 als je vragen hebt over ons reisaanbod. Stichting Eendracht voorziet je graag van alle benodigde informatie over het zeilen bij Gran Canaria, één van de Canarische Eilanden.

NIEUWS & BLOG


Een dag mee met de Eendracht | Anders Coachen 23 Jun

Nieuws

Een dag mee met de Eendracht | Anders Coachen

Lees verder

Nieuws

Zeilweekend Pasen | Reisverslag geschreven door Bert

Lees verder
Zeilweekend Pasen | Reisverslag geschreven door Bert 23 Jun