De beste wensen voor het jaar 2020

De beste wensen voor het jaar 2020

Mede namens onze vrijwilligers wensen we iedereen een geweldig, sociaal, actief en warm begin van een nieuw decennium.

Ondanks de intensieve onderhoudsperiode in verband met de vervanging van de motor van het schip aan het begin van het jaar, mogen we terugkijken op een mooi jaar! Met de diversiteit van onze reizen, opstappers en havens kan de Eendracht terugkijken naar een jaar waar we samen met de inzet van onze sponsoren, (maatschappelijke) partners en ruim 300 vrijwilligers, maatschappelijk, sociaal en enthousiast een verschil hebben kunnen maken voor een grote groep mensen in onze maatschappij.

Onze vrijwilligerspool is een mooie afspiegeling van de maatschappij; van jong tot oud, van advocaat tot ex-dak en thuisloze. Allemaal dragen zij met hun enthousiasme en liefde bij aan het werk wat wij met zeilschip Eendracht doen en graag willen blijven doen. Denk aan de emotionele reis voor kinderen van Defensiemedewerkers op missie, welke werd afgesloten met warm onthaal door minister van Defensie, Ank Bijleveld. Prachtige dagtochten met de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken, Stevige wind op weg naar Scandinavië met Sailing Kids en een reis waarbij statushouders en Vopak intensief samenwerkten aan een kruisbestuiving van culturen op de arbeidsmarkt. Maar denk ook aan de (ex-)dak- en thuislozen van het CVD die aan het einde van hun reis basisschoolleerlingen een leerzame ochtend hebben gegeven tijdens de Wereldhavendagen en uiteraard onze (zakelijke) dagtochten en meerdaagse reizen.

Dit jaar staat in het teken van Sail Amsterdam, een internationale culturele mix tijdens de Tall Ship Races en wederom veel reizen met onze goede doelen.
Wilt u ook even offline, actief werken aan de toekomst van uw bedrijf met relaties en/of medewerkers al dan niet in samenwerking met onze maatschappelijke partners of sponsoren. Laat je ook verrassen! Zeil mee en steun.


Sponsors & partners

                 

                  

         

        

 

 

 


Maatschappelijke partners

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS & BLOG


Nieuwe sponsor Koole Terminals 29 Sep

Nieuws

Nieuwe sponsor Koole Terminals

Lees verder

Reis blogs

Jongerenzeilkamp 3-9 augustus

Lees verder
Jongerenzeilkamp 3-9 augustus 28 Aug