Word vrijwilliger


Op zoek naar dynamisch en avontuurlijk vrijwilligerswerk? Ga dan de uitdaging aan met de Eendracht. Meld je aan als vrijwilliger voor een functie aan boord van Nederlands grootste driemastschoener!

Vacatures

Wij zijn...

Stichting Zeilschip Eendracht. Een non-profit organisatie dat zich inzet om jong tot oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet. Iedereen kan mee voor een kort of lang zeilavontuur. Minimaal de helft van het jaar zet de Eendracht zich in voor jongeren en maatschappelijke projecten.

Jij bent...

een teamwerker en durft verantwoording te nemen. Je bent enthousiast, hebt gevoel voor humor en een doe- mentaliteit. Het werken met mensen is jouw passie en je hebt affiniteit met jongeren en maatschappelijke doelgroepen. Je bent minimaal 10 dagen per jaar beschikbaar en goed in Nederlands in woord en geschrift.

Wij zoeken...

Vrijwilligerswerk bij zeilschip Eendracht is dynamisch én afwisselend. In elke rol aan boord zorg je ervoor dat ons zeilschip kan blijven varen en onze gasten de ervaring van hun leven hebben. Benieuwd welke (vrijwillige) functie bij jou past? Kijk dan op onze vacature pagina.

Vrijwilliger aan het woord


Naam: Sjoerd van Stokkum | Beroep: Communicatie- en marketing medewerker | Hobby’s: Waterpolo – Zeilen – Duiken | Bemanning sinds: 2011

“Altijd al gek op zee en strand geweest en tijdens een zeilreis kwam de vraag of ik vrijwilliger wilde worden bij de Eendracht. Ik heb meteen ja gezegd!”

Bekijk de blog

NIEUWS & BLOG


Atlantische Oversteek duurzame student 01 Feb

Reis blogs

Atlantische Oversteek duurzame student

Lees verder

Crew

"Het voelt als een warm bad"

Lees verder
31 Jan