Samen nog meer Eendracht!


Het Eendracht-concept is op zichzelf al uniek. Onze ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart. Zij volgen net als de vaste bemanning alle nodige trainingen van veiligheid tot en met gastvrijheid en varen minimaal 10 dagen per jaar.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden. Aan boord van zeilschip Eendracht inspireren wij de ander vooral om de teamspirit te bevorderen.  Te ervaren wat discipline, samenwerken, zelfrespect en vooral je veilig voelen met je doet. Meer zelfvertrouwen, nieuwe vriendschappen ontdekken en even al je zorgen laten varen.

Steun ons


SPONSORING

SPONSORING

Onze sponsors dragen bij aan onze maatschappelijke projecten en ondersteunen de kennis van het zeezeilen.

Steun ons

Word lid

Word lid

Word lid van de Eendracht familie en profiteer van de vele voordelen.

Word lid

DONATIE

DONATIE

Bekijk onze mogelijkheden wat betreft een (eenmalige) donatie.

Bekijk de mogelijkheden

Maatschappelijke partners

Sailing kids en crew aan boord van de Eendracht

Eendracht mét Sailing Kids


In juni stapten 28 jonge patiënten (15-25 jaar) via Stichting Sailing Kids aan boord voor een zeilreis naar Denemarken. Samen met hen, de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK), VOX en het Erasmus MC-Sophia ging de Eendracht dit unieke zeilavontuur aan. Maik Koster, voorzitter van Stichting Sailing Kids, vertelt als een van de begeleiders maar wat graag over dit bijzondere samenwerkingsproject.

Bekijk de blog

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct