Nalaten


Laat jouw idealen voortvaren.
De wind in de zeilen voor een bijzondere doelgroep of maatschappelijke organisatie? Ook na jouw overlijden kan je jouw idealen laten voortvaren. Neem Stichting C.J. Jaski Fonds op in je testament en draag bij aan het behoud van zeilschip Eendracht en haar goede doelen reizen. Stichting C.J. Jaski Fonds biedt financiële ondersteuning voor bijzondere projecten met zeilschip Eendracht en heeft de ANBI- status. Als maatschappelijke organisatie hoeft het JaskiFonds geen belasting te betalen over uw schenking. Of het nu om een groot of een klein bedrag gaat, met jouw gift kunnen wij blijvend de wind in de zeilen bieden aan mensen die dat zo hard nodig hebben.

Nalaten kan op twee manieren. Als erfgenaam of als legaat. Dit leg je vast in je testament, een notaris kan je hierover adviseren.

Neem contact met ons op

Eendracht de basis


Stichting C.J. Jaski Fonds biedt financiële ondersteuning voor bijzondere projecten met zeilschip Eendracht. Samen doen, dat is waar het JaskiFonds zich hard voor maakt. Het grote voordeel is dat het JaskiFonds als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) belastingvoordeel geniet. De doelen van het JaskiFonds steunen? Waarvoor je ook kiest, periodiek schenken, een eenmalige gift of een nalatenschap? Alle steun is meer dan welkom!

Voor meer informatie zie ook het JaskiFonds.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct