Ik leef volop in het nu! | Vakantaseren dec '22

Ik leef volop in het nu! | Vakantaseren dec ’22

Afgelopen december ben ik naar de Kaapverdische eilanden gevlogen waar mijn droomreis begon. Iets waar ik al maanden over zat te vakantaseren….

“Omdat ik alles wil meemaken, krijg ik ook in mijn vrije tijd regelmatig een klusje van Mike, de bootsman, of Inna, mevrouw de stuurman. Ook word ik regelmatig gevraagd om even een handje te helpen bij een andere wacht. Ik vind het allemaal prima, want zodra we onderweg zijn en daardoor weg van internet, merk ik dat er een bepaalde rust over me heen daalt. En tegelijkertijd krijg ik hier veel energie van. Ik leef volop in het nu!” 

Tijdens mijn droomreis heb ik meerdere verhalen geschreven en hierover een blogserie gemaakt. Benieuwd naar mijn eerste blog? Lees hem hier!