Home ยป Atlantische oversteek zeilschip

Een Atlantische oversteek op ons zeilschip


  • โœ”Ook voor onervaren zeilers
  • โœ”Zeil en steun ons goed doel
  • โœ”Maatschappelijke partners

Wil je deelnemen aan een Atlantische oversteek op ons zeilschip? Iedereen is welkom aan boord van Zeilschip de Eendracht uit Rotterdam. Tijdens dit onvergetelijke avontuur leer je alles over zeilen en voer je verschillende werkzaamheden uit. Er is natuurlijk ook genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van de reis.

 

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Deelnemen aan een Atlantische oversteek op ons zeilschip


Als je altijd al hebt willen leren zeilen, is een Atlantische oversteek op ons zeilschip je kans. Ons schip is speciaal ontworpen voor beginners, dus je hoeft geen ervaring hebben om mee te gaan. Daarnaast leren de bemanningsleden je graag alles over de werkzaamheden op het schip. Tijdens deze onvergetelijke zeiltochtvakantie draai je diensten met je medereizigers, waardoor je iedereen leert kennen. Daarnaast heb je uiteraard tijd voor jezelf om te relaxen, een boek te lezen of gewoon te genieten van de reis. Als deze reis voor jou iets te uitdagend is om mee te beginnen, vind je in ons reisaanbod genoeg andere avonturen waaraan je kunt deelnemen. Als je bij ons een reis boekt, steun je bovendien ons initiatief om zeiltochten aan te bieden aan kwetsbare jongeren en ouderen.

Stap aan boord

Wat is nu een geweldiger avontuur dan een vakantie om te leren zeilen? Zeilschip de Eendracht uit Rotterdam nodigt zowel beginners als ervaren bemanningsleden uit aan boord. Een Atlantische oversteek op ons zeilschip wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie neem je contact met ons op via een e-mail naar info@eendracht.nl of bel je naar 010 290 50 00.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct