Home » Leren zeilen vakantie

Leren zeilen op vakantie


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Heb jij altijd al willen leren zeilen tijdens een vakantie? Stap aan boord van Zeilschip Eendracht van Stichting Eendracht. Dit mooie schip heeft Rotterdam als thuishaven en maakt meerdere keren per jaar mooie tochten in Nederland en het buitenland. Iedereen is welkom aan boord van ons zeilschip; beginnende zeilers vanaf acht jaar (met of zonder ervaring) én zeilers die al vele tochten hebben gemaakt. Tijdens een vakantie kun jij leren zeilen of hier nog beter in worden. Als je liever niet meerdere dagen weg bent, zijn onze dagtochten voor jou een goede optie.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden
240831 Dagtocht Rotterdam

Leren zeilen doe je op ons schip en is ideaal als vakantie


Als leren zeilen op jouw wensenlijst staat, is dit het moment om je aan te melden voor een vakantie op ons zeilschip. Je leert zeilen in groepsverband en gaat hierdoor hechte vriendschappen aan met mensen die je hiervoor niet kende. Op het schip ben je namelijk afhankelijk van elkaar en werk je in ploegendiensten, waardoor je iedereen door en door leert kennen. Op de vakantie kun jij alles leren over het reilen en zeilen op de Eendracht, wat meevaren op ons zeilschip nóg bijzonderder maakt. Voorafgaand aan de vakantie is het wel de bedoeling dat jij je juist voorbereidt om te kunnen zeilen. Bekijk daarom goed onze reisvoorbereiding, zodat je weet wat jou te wachten staat als je op de boot stapt in de thuishaven Rotterdam. Voor je het weet, vertrek je met ons op zeilvakantie naar Martinique en leer je zeilen op een heerlijke vakantie.

Bemachtig snel een plekje voor een van onze zeilvakanties

Schrijf je in voor een van onze zeilvakanties, waar je alles leert over zeilen. Met het geld dat jij betaalt voor onze vakantie, sponsor je indirect onze stichting. Hierdoor kunnen wij zeiltochten aan ouderen, zieken en (kwetsbare) jongeren aanbieden. Wij verzorgen ook zeilkampen voor jongeren. Win je liever nog wat extra informatie in, voordat jij je aanmeldt? Neem dan contact met ons op en bel naar 010 290 50 00 of stuur een e-mail naar info@eendracht.nl.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct