Home » Zeilen met schipper

Zeilen met een schipper


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Ga mee op zeilvakantie en leer zeilen met een echte schipper. Zodra jij aan boord komt van de Eendracht, ons zeilschip met als thuishaven Rotterdam, heet onze schipper jou welkom met koffie en thee. Zo voel jij je binnen een paar minuten al helemaal thuis op ons schip. De een- en meerdaagse tochten die de Eendracht maakt, zijn toegankelijk voor iedereen. Ons schip is namelijk speciaal ontworpen, zodat jij ook zonder enige ervaring mee kunt zeilen met onze schipper. In de masten klimmen of andere gevaarlijke dingen hoef je niet te doen tijdens onze vakanties. Zo is een zeilvakantie met onze schipper voor iedereen leuk.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Leer alles over zeilen op een zeilvakantie met onze schipper


Tijdens de zeilvakantie legt onze schipper met plezier alles uit over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Zo leer jij enorm veel over varen én doe je veel zeilervaring op. Zo draag jij, als je  een volgende keer weer meevaart op ons zeilschip, jouw opgedane kennis weer over op nieuwe reizigers. Op de Eendracht slaap je in een twee- of vierpersoonshut, maar het is ook mogelijk om een hut voor jezelf te hebben. Deze zijn echter beperkt beschikbaar en voor een eigen hut geldt een toeslag. Wij snappen dat deze optie wellicht de drempel voor jou verlaagt, waardoor jij gezellig mee op zeiltochtvakantie gaat. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om te leren zeilen tijdens een zeilvakantie met een echte schipper.

Schrijf je in of neem contact met ons op voor meer informatie

Wil jij graag op zeilvakantie met onze schipper en wil je leren zeilen? Kies dan een vakantie van Stichting Eendracht waar jouw interesse naar uitgaat en bemachtig je plek aan boord van de Eendracht uit Rotterdam. Door het geld dat zeilenthousiastelingen als jij betalen, kunnen wij zeiltochten voor (kwetsbare) jongeren, ouderen en zieken organiseren. Je steunt dus een goed doel, terwijl je een mooie zeilervaring bij ons beleeft. Wij staan ook open voor zakelijke tochten. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@eendracht.nl of bel je naar 010 290 50 00.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct