Home ยป Meevaren op een zeilschip

Meevaren op een zeilschip


  • โœ”Ook voor onervaren zeilers
  • โœ”Zeil en steun ons goed doel
  • โœ”Maatschappelijke partners

Wil jij altijd al meevaren op een prachtig zeilschip? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor een zeiltocht op Zeilschip Eendracht uit Rotterdam. Heb je nog helemaal geen zeilervaring of vaar jij al jaren mee? Iedereen is vanaf 8 jaar welkom aan boord van ons schip om te zeilen en uit te waaien. Dit zeilschip is speciaal ontworpen voor onervaren mensen, zodat tochten op zee ook voor jou als beginnend (of ervaren) zeiler leuk zijn.

meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Gun jezelf de unieke ervaring van het meevaren op een fantastisch zeilschip


Als jij wilt meevaren op de Eendracht, een zeilschip met als thuishaven Rotterdam, kies je bij ons uit verschillende opties. Of je nu een jongere bent of als oudere graag zeilt; mensen van vele leeftijden zijn welkom op ons schip. Met jouw aanmelding sponsor je bovendien onze non-profitorganisatie. Het geld dat we verkrijgen met de tochten die we organiseren, maken we zeilervaringen voor (kwetsbare) jongeren, ouderen en zieken mogelijk. Dit kan niet zonder de donaties en zonder zeilenthousiastelingen die meegaan op onze tochten. Je hebt bij ons de keuze uit dagtochten, weekenden en heuse vakanties en ook op zakelijk gebied zijn er vele opties. Meld je als zeilenthousiasteling aan voor onder andere:

Meld je aan of neem contact met ons op voor meer informatie

Ben je enthousiast en wil je graag meevaren en uitwaaien op een zeilschip? Meld je dan direct aan voor een van onze bijzondere ervaringen van Stichting Zeilschip Eendracht, die we het hele jaar door organiseren. Neem contact met ons op, als je liever nog wat meer informatie ontvangt over onze stichting of wilt meevaren op een zeilschip. Je bereikt ons door te e-mailen naar info@eendracht.nl of te bellen naar 010 290 50 00.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct