Home » Dagtocht zeilen

Dagtocht zeilen


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Stap aan boord van Zeilschip Eendracht voor een dagtocht zeilen en uitwaaien op de Noordzee. De Eendracht heeft Rotterdam als thuishaven, waar vanuit wij één- en meerdaagse reizen maken naar verschillende havens in Nederland en het buitenland. Ons schip is toegankelijk voor zowel jonge zeilers vanaf 8 jaar en mensen die nog geen of nauwelijks ervaring hebben.

Stap in Rotterdam aan boord en vaar gezellig een dag mee.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Ga mee op onze dagtocht of kies voor een andere tocht en maak alle aspecten van zeilen mee


  • Jouw zeilavontuur start met het zeilen tijdens een dagtocht op de Eendracht. Onze bemanning bestaat vrijwel geheel uit vrijwilligers die jou graag meer vertellen over ons zeilschip, zeilen in het algemeen én de reizen die we maken. Je bepaalt tijdens een dagtocht zelf of je aan het roer staat, de zeilen hijst of lekker relaxt op het dek zit. Ben je na deze dagtocht enthousiast over zeilen? Dan stap je hoogstwaarschijnlijk graag nog eens op ons zeilschip. Wij bieden meerdere meerdaagse zeilreizen aan, zoals:

Meld je aan en leer binnenkort alles over het reilen en zeilen op ons zeilschip

Wacht je liever niet langer en stap je liever zo snel mogelijk bij ons aan boord? Meld je dan eenvoudig en snel aan voor één van onze dagtochten en leer alles over zeilen. De voorpret kan beginnen met een online rondleiding op de Eendracht. Zo weet je precies waar jij straks rondloopt. Bovendien steun je met jouw dagtocht ook nog eens het goede doel. Met het geld dat we verkrijgen met onze dagtochten en vakanties, organiseert onze non-profitorganisaties tochten voor (kwetsbare) jongeren, ouderen en zieken. Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar info@eendracht.nl of bel naar 010 290 50 00. Stichting Eendracht beantwoordt al jouw vragen met veel plezier.

NIEUWS & BLOG


BLOG TSR 2 | Reisverslag door opstappers 01 Aug

Nieuws

BLOG TSR 2 | Reisverslag door opstappers

Lees verder

Nieuws

Actieve zeilreis naar Varberg | Reisverslag Travander

Lees verder
Actieve zeilreis naar Varberg | Reisverslag Travander 06 Jul