Home » Zeilvakantie Caribisch gebied

Zeilvakantie in het Caribisch gebied


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Is een zeilvakantie in het Caribisch gebied jouw droom? Wij verwezenlijken die graag voor jou! Met Zeilschip Eendracht, dat in Rotterdam de thuishaven heeft, zeilen wij met jou en andere enthousiastelingen in het Caribisch gebied tijdens een zeilvakantie. Vanaf het moment dat je bij ons aan boord stapt, begint de onvergetelijke ervaring. Het schip is zo ontworpen, dat je ook zonder enige zeilervaring mee kunt varen op het zeilschip. Je bent dus altijd welkom, of je nu nauwelijks zeilervaring hebt of juist een ervaren zeiler bent.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw zeilvakantie in het Caribisch gebied er met ons uit?


Wil je alleen op zeilvakantie of kom je met een groep zeilen in Caribisch gebied? Aan boord hebben wij twee- en vierpersoonshutten, dus geef het aan als jij je met vrienden of familieleden inschrijft. Dan houden wij daar rekening mee. Uiteraard ben je ook van harte welkom in je eentje. Binnen korte tijd leer jij de andere vakantiegangers kennen, doordat we werken in ploegendiensten. Bovendien is deze reis volpension, zodat jij en de andere zeilers aan boord iedere dag genieten van heerlijk ontbijt, lunch en diner. Waar in het Caribisch gebied we precies naartoe zeilen, is voor iedereen een verrassing. Dit hangt vooral af van waar de wind ons brengt. We bieden ook specifieke zeilvakanties naar Martinique aan. Ook kun je met ons naar Sint-Maarten zeilen. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je goed voorbereid bent op deze zeilvakantie in het Caribisch gebied, want een goede voorbereiding is het halve werk.

Wel graag zeilen, maar liever niet in het Caribisch gebied?


Als je wel graag een ervaring op ons schip wilt bijwonen, maar liever niet gaat zeilen in het Caribisch gebied, hebben wij nog genoeg andere opties in ons reisaanbod staan. Zo schrijf je je bij ons, naast voor een zeilvakantie in het Caribisch gebied, ook in voor onder meer:

Meld je aan en ga mee op een onvergetelijke vakantie

Ben je enthousiast over onze zeilvakantie in het Caribisch gebied, waar je alles leert over zeilen én geniet van het prachtige uitzicht? Wacht dan niet langer en bemachtig één van de plekken op zeilschip de Eendracht uit Rotterdam om mee te gaan op een onvergetelijke vakantie. Je draagt met jouw deelname bovendien bij aan onze stichting. Met het geld van de vakantiegangers maken we namelijk reizen voor ouderen, jongeren en zieken mogelijk. Zo draag je met deze vakantie bij aan de maatschappij! Indien je nog vragen hebt over Stichting Eendracht, vul je ons contactformulier in, stuur je een e-mail naar info@eendracht.nl of bel je naar 010 290 50 00.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct