Voor de pers en (online) influencers

Stichting Zeilschip Eendracht exploiteert als non-profitorganisatie de Eendracht. Iedereen kan mee, maar met name zet de stichting zich in om aan kwetsbare mensen in de samenleving letterlijk de wind in de zeilen te bieden. De commerciële inzet van de Eendracht is ter ondersteuning van de doelstelling, die breed door de samenleving en het bedrijfsleven wordt gesteund. Niet voor niets is de Eendracht gedoopt door koningin Beatrix en is prins Maurits de huidige beschermheer van Nederlands grootste driemastschoener. De gelijknamige vereniging draagt mede zorg voor het onderhoud van het schip.

De Eendracht maakt korte en lange zeilvakanties. Van een dagje uit tot een actieve zeilreis op zee. Voor jong tot oud, individueel, in groepsverband, zakelijk of in samenwerking met goede doelen. Aan boord van de Eendracht is zeilervaring niet nodig. De ruim 300 vrijwilligers zijn professioneel opgeleid en hebben de benodigde certificaten en nemen eenieder graag mee op (zeil)avontuur.

Hier vind je meer achtergrondinformatie over ons bijzondere schip, onze beeldbank en de contactgegevens van onze persvoorlichter.

Eendracht in vogelvlucht

Eendracht en C.J. Jaski Fonds

Stichting C.J. Jaski Fonds biedt financiële ondersteuning voor bijzondere projecten met de grootste driemastschoener van Nederland: zeilschip Eendracht. In nauw overleg met het JaskiFonds is Stichting Zeilschip Eendracht verantwoordelijk voor de organisatie van al die bijzondere projecten, zoals de Heppie reizen met 'Het Vergeten Kind en de zeilreis met Stichting Jongeren & Kanker. Meer over het JaskiFonds vind je hier.

Eendracht in cijfers

Zeilschip Eendracht is dé grootste driemastschoener van de Benelux. Wist je dat het schip bijna 60 meter lang is,  een masthoogte heeft van 41,70 meter en er in totaal 57 slaapplaatsen zijn? Ook wordt het schip in de vaart gehouden door meer dan 300 vrijwilligers!

Koersen naar nog meer goede doelen projecten

Technische gegevens zeilschip Eendracht

 

Eendracht beeldbank

Ben je op zoek naar een foto van de Eendracht? Bekijk dan ons fotoboek of neem dan contact op met onze persvoorlichter. Onderaan deze pagina vind je haar gegevens. Bij fotogebruik graag de bron vermelden.

 

Eendracht-magazine

Het Eendracht Magazine komt 2x per jaar uit en wordt verstuurd naar alle sponsors, leden en vrienden! Klik op onderstaande links om de magazines in pdf te bekijken. Interesse in de magazines van voor 2019? Neem dan contact op met onze persvoorlichter.

Eendracht magazine - Voorjaar 2020
Eendracht magazine - Najaar 2019
Eendracht magazine - Voorjaar 2019

 

Logo Stichting Zeilschip Eendracht

Download hier het logo van Stichting Zeilschip Eendracht.

 

Aanmelden persservice

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en bijzondere bijeenkomsten van de Eendracht? Meld je aan voor onze persservice via kantoor@eendracht.nl. Of bekijk alle nieuws- en persberichten.

 

Alle persberichten

Bekijk hier een overzicht van alle persberichten van Stichting Zeilschip Eendracht. Selecteer de categorie: Persbericht.

 

Contactgegevens

Ben je van de pers of een (online) influencer? Heb je interesse in meer informatie, beeldmateriaal of een samenwerking? Neem contact op met:

Nanda Overdevest
Stichting Zeilschip Eendracht
Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
info@eendracht.nl

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct