Home » Zeilen groep

Zeilen met een groep


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Wil jij graag zeilen met een groep vrienden, familieleden of een groep totaal onbekenden? Dat is zeker een optie op de Eendracht! Dit prachtige schip ligt in thuishaven Rotterdam en gebruiken wij vaak voor één- en meerdaagse reizen naar diverse havens in Nederland én het buitenland. Wij bieden diverse zeilervaringen aan, waar je je in je eentje of met een groep voor aanmeldt. Met jouw deelname steun je bovendien een goed doel. Het geld dat je betaalt voor jouw zeiltocht, gebruiken we om tochten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen mogelijk te maken. Een win-winsituatie voor jou en ons!

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Zeilen doe je met een ervaren of minder ervaren groep


Veiligheid staat bij ons voorop, waardoor je onder meer niet in de masten hoeft te klimmen. Ieder lid van de groep blijft tijdens het zeilen gewoon op het dek, waardoor deze ervaring ook enorm leuk is als je geen zeilervaring hebt. Bekijk voor jij je groep aanmeldt, waar jullie interesse in hebben. Wij hebben namelijk een ruim reisaanbod, zodat je kiest tussen diverse, toffe zeiltochten. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ben jij benieuwd naar het zeilen met een groep? Neem dan contact met ons op en bel naar 010 290 50 00 of stuur een e-mail naar info@eendracht.nl. Wij verschaffen je graag meer informatie over de reis en Stichting Eendracht. Zodra jij je aanmeldt, kan de voorpret beginnen! Lees voorafgaand aan een zeilreis goed onze reisvoorbereiding door, zodat je goed voorbereid aan boord van Zeilschip Eendracht in Rotterdam gaat.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct