Home » Zeilweekend

Zeilweekend


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Ga mee op een zeilweekend op het prachtige Zeilschip Eendracht. Bij ons heb je meerdere opties als je graag een weekend wilt zeilen in Rotterdam en omgeving. Ons zeilschip maakt meerdere tochten per jaar; van dagtochten op de Noordzee tot complete vakanties in het binnen- en buitenland. Je bent welkom mét of zonder zeilervaring. Zeilschip Eendracht is namelijk geschikt voor beginners vanaf acht jaar, wat zeilen tijdens een weekend in Rotterdam extra leuk maakt.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Stap aan boord van ons schip voor een fantastisch zeilweekend


Tijdens het weekendje weg leer jij alles over zeilen. Waar de zeiltocht naartoe gaat, is altijd een verrassing. De wind bepaalt namelijk waar de Eendracht naartoe vaart. Wel is de start vaak in onze thuishaven Rotterdam, waar jij begint aan een actief weekend waarin je leert zeilen. Meld je met een groep aan voor het weekendje weg, of ga zeilen met onbekenden. Aangezien we gedurende het weekendje weg in ploegendiensten zeilen, leer je al gauw de andere zeilers kennen. Zo voel je je aan boord van ons schip tijdens het zeilweekend niet alleen. Tijdens een weekendje weg leer je dus niet alleen elkaar, maar ook de kunst van het zeilen beter kennen.

Zorg ervoor dat jij je goed voorbereidt op het weekend zeilen in de omgeving van Rotterdam


Als je je aanmeldt voor een zeilweekend aan boord van ons schip, heb je meerdere opties. Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud? Dan betaal je een speciale jongerenprijs voor het zeilweekend. Heb je een voorkeur voor een twee- of vierpersoonshut of ben je ouder dan 25 jaar, dan geldt de reguliere prijs voor een weekendje weg waarin je gaat zeilen. Wij snappen dat sommige mensen tijdens een weekendje weg het liefst een hut voor zichzelf hebben, waar ze zich na het zeilen kunnen terugtrekken. In dat geval betaal je een toeslag van 50% van de normale boordprijs. Zo stap jij met een gerust hart aan boord in Rotterdam tijdens het weekend zeilen. Zorg ervoor dat je je goed voorbereidt, zodat je niks belangrijks vergeet én weet wat je van het zeilweekend kunt verwachten.

Schrijf je gemakkelijk bij ons in en ga mee een weekend zeilen vlak bij Rotterdam

Leer meer over zeilen tijdens een weekendje weg op ons Zeilschip Eendracht. Kies voor het zeilweekend in de buurt van Rotterdam dat jou het leukst lijkt en schrijf je gemakkelijk in voor een heel weekend zeilen en uitwaaien bij Stichting Zeilschip Eendracht. Bovendien steun je met jouw meerdaagse zeilreis onze stichting en maak je zeiltochten voor (kwetsbare) jongeren, ouderen en zieken mogelijk. Heb je vragen over onze zeiltochtvakanties of -weekenden? Neem dan contact met ons op en bel naar 010 290 50 00 of stuur een e-mail naar info@eendracht.nl.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct